Thursday, 1 October 2015

Teaching at the German State School of Basketry, Lichtenfels and the Korbmacher Museum, Dalhausen.


Aquest mes he estat viatjant per Alemania.  M'han convidat a donar un curs a dues de les escoles d'estiu de cistelleria: un al Museu de Cistelleria de Dalhausen Korbmacher-Museum durant la seva Akademie Flechtsommer, i també a la Escola de Cistelleria Alemana a Lichtenfels a la Sommerakademie Flechten.
 
This month I have been travelling through Germany. I have been invited to teach in two different summer schools : one in the Museum of Basketry/Korbmacher-Museum in Dalhausen - during the Akademie Flechtsommer and at the German State School of Basketry in Lichtenfels -SommerakademieFlechten.

He participat a la Fira de Cistelleria que es fa anualment a Lichtenfels amb el meu stand i els dies abans col.laborat al Projecte d'Escultura a la plaça amb el Tim Johnson i la Lore Wild.

Following the teaching I exhibited some of my recent work at the largest basket fair in Europe the Flechtkulturfestival - Korbmarkt Lichtenfels and also participated in the festival sculpture project 'Mittendren' working alongside Tim Johnson and Lore Wild. No comments:

Post a Comment